Sa zgjat stadi kataral i Fruthit ?

0
loading...

Stadi kataral i Fruthit zgjat 3-4 ditë dhe e dallon fruthin nga sëmundjet tjera ekzentematike si, Rubeola dhe Varicela, të cilat kanë stad katarral më të shkurtër dhe jo shumë karakteristik.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.