Sa zgjatë Gripi te njerëzit ?

0

Sa zgjatë te njerëzit ?

Edhe pse te shumica e njerëzve, zgjat vetëm disa ditë, tek disa të tjerë gripi mund të marrë nje rrjedhë më të rëndë dhe serioze që shpesh kërkon dhe hospitalizim.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.