Sa zgjatë Gripi te njerëzit ?

0
loading...

Sa zgjatë Gripi te njerëzit ?

Edhe pse te shumica e njerëzve, Gripi zgjat vetëm disa ditë, tek disa të tjerë gripi mund të marrë nje rrjedhë më të rëndë dhe serioze që shpesh kërkon dhe hospitalizim.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.