Sa zgjatë rrufa stinore ?

0

Sa zgjatë rrufa stinore ?

zgjat deri në 7 ditë dhe zakonisht vetëshërohet. Prania e shenjave klinike mbi 10 ditë tregon për infeksione dytësore me baktere. Te fëmijët nuk janë të rralla ndërlikimet në formë të otiteve sinusiteve.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.