Si bëhet diagnoza e migrenës ?

0
loading...

Si bëhet diagnoza e migrenës ?

Diagnoza e migrenës bëhet nga pyetja e saktë e pacientëve si dhe nga studimi i historisë së sëmundjeve të pacientëve. Metoda speciale laboratorike për diagnozën e migrenës nuk ekzistojnë.

Pra migrena është sëmundje e cila me mjete të mjekësisë nuk mund të verifikohet pa probleme.

Mirëpo me ndihmën e Elektroencephalografisë (EEG), Computertomografisë (CT), Ultrazërit, mund të përjashtohen dhimbjet e shkaktuara nga tumoret, gjakderdhja në tru, etj.

Asked question
Add a Comment
Write your answer.