0

Diagnostikimi i Artritit Reumatoid bëhet nga mjeku reumatolog, fillimisht pasi merret në mënyrë të detajuar historiku i sëmundjes, kryeht ekzaminimi objektiv i pacientit dhe më pas mjeku specialist reumatolog rekomandon kryerjen e disa analizave të thjeshta gjaku dhe radiografi ose echo të artikulacioneve të cilat ndihmojnë mjekun në vënien e diagnozës së saktë.

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment