WordPress database error: [Duplicate entry '0' for key 'id']
INSERT INTO wp_related_post_stats ( id, from_id, to_id, date ) VALUES ( 0, 37361, 37361, '2020-12-01' )

Si diagnostikohet Lija e Ujit?

144 viewsSëmundjet InfektiveLija e ujit
0
loading...

Zakonisht mjekët mund ta dallojnë sëmundjen e lijës vetëm duke e ekzaminuar me sy. Megjithatë ata do t’iu kontrollojnë edhe për simptoma të tjera, me anë të analizave të gjakut apo një mostër nga lëngu i pikave të lijës.

Ju duhet ta kontaktoni mjekun tuaj urgjentisht nëse fëmija juaj:

Ka vështirësi në frymëmarrje
Ka temperaturë më të lartë se 39 gradë celsius që zgjatë më shumë se 4 ditë
Pikat e kuqe duken të enjtura
Ka kokëdhimbje
I flihet më shumë se zakonisht dhe zgjohet me vështirësi
I pengojnë dritat
Ka vështirësi në të ecur
Është i hutuar
Ka përzierje dhe të vjella
Ka flluska me lëng me ngjyrë të verdhë

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.