Si duhet të jetë mënyra e jetesës e grave shtatëzëna?

217 viewsGjinekologjiaShtatzena
0
loading...

Gratë duhet të kenë një periudhë shtatzënie sa më të këndshme por, më e rëndësishmja për prindërit e ardhshëm është që, të sigurojnë mbarëvajtjen e shëndetit të fëmijës që do të lindë. Prandaj mënyra e jetesës së gruas shtatzënë luan rol të rëndësishëm tek fetusi, i cili është pjesë e saj. Gjithçka që gruaja shtatzënë konsumon për të ngrënë ose pirë, tejçohet tek fetusi, në këtë rast nuk bën përjashtim as alkooli. Alkooli që gruaja shtatzënë përdor, përçohet nëpërmjet qarkullimit të gjakut në plaçentë dhe në fetus nëpërmjet litarthit të kërthizës.
Fëmij

No tags for this post.

Related posts

Asked question
Add a Comment
Write your answer.