Si e diagnostikon doktori sëmundjen divertikulare?

0
loading...

Si e diagnostikon doktori sëmundjen divertikulare?

Për të diagnostikuar sëmundjen divertikulare mjeku specialist do të marrë historinë e sëmundjes, ekzaminim fizik dhe teste të tjera diagnostikuese. Gjithashtu doktori do t’ju pyesë për mënyrën e të ushqyerit, mënyrën sesi dilni jashtë, për dhimbjet dhe nëse merrni mjekime të tjera. Gjithashtu mund t’ju rekomandohet një radio-grafi por gjithsesi mënyra më e mirë dhe më e sigurt diagnostikuese mbetet kolonoskopia.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.