Si e kanë bërë përpara sapunin ?

0
loading...

Si e kanë bërë përpara sapunin ?

Sapuni është prodhuar për para mijëra viteve nga yndyra e kafshëve dhe hiri i drunjve. Nga hiri i drunjve fitohej një masë e cila hynë në reaksion me yndyrën. Këto dy masa futeshin në një enë dhe formonin një brumë i cili nxehej. Zierja e sapunit ishte një punë e fëlliqtë, dhe njerëzit ankoheshin për erën e rëndë.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.