0

Disa gra dëshirojnë të flasin me shoqet, me partnerin, apo këshilluesin profesional, në lidhje me atë se çfarë po i ndodh trupit dhe ndjenjave të tyre. Disa të tjera nuk e preferojnë. Për shumë gra, menopauza është fillimi i një faze të re në jetë. Shumë gra, e gjejnë lirinë dhe mundësitë e reja në jetë.

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment