Si e rregullojnë gratë menopauzën?

208 viewsMenopauza
0
loading...

Disa gra dëshirojnë të flasin me shoqet, me partnerin, apo këshilluesin profesional, në lidhje me atë se çfarë po i ndodh trupit dhe ndjenjave të tyre. Disa të tjera nuk e preferojnë. Për shumë gra, menopauza është fillimi i një faze të re në jetë. Shumë gra, e gjejnë lirinë dhe mundësitë e reja në jetë.

No tags for this post.

Related posts

Asked question
Add a Comment
Write your answer.