Si i ndajmë bimët drurore varësisht prej formës së kurorës dhe degëzimit?

270 viewsBiologjiaBimët Bimët drurore
0

Varësisht prej formës së kurorës dhe degëzimit, drurore i ndajmë në: drurë, shkurre dhe gjysmëshkurre.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.