Si i ndajmë shtazët në bazë të ndërtimit dhe të prezencës së boshtit kurrizor?

321 viewsBiologjiaBoshti Boshti kurrizor
0

Në bazë të ndërtimit dhe të prezencës së boshtit kurrizor, shtazët i ndajmë në: pakurrizorë dhe kurrizorë.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.