0

Si kontrollohet dhimbja gjatë cirkumzicionit?

Anestezia lokale paraqet një sërë avantazhesh në krahasim me atë gjenerale, sepse është më e shpejtë dhe shumë më pak e dëmshme. Nuk preferohet që për një procedurë kaq të shpejtë apo punë disa minutëshe (sado që mjeku ka shumë komoditet me anestezi gjenerale) fëmija t’i nënshtrohet anestezisë së përgjithshme,  e cila mund të jetë shkas për komplikacione të tjera, sado që monitorimi postoperator menaxhohet nga anestezistë me eksperiencë dhe rreziqet janë minimizuar.

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment