Si largohen lythat gjenitale?

0
loading...

Një mënyrë për të hequr lythat është duke i ngrirë ato. Kjo quhet krioterapia. Lythat gjithashtu mund të hiqen me lazer.

Një trajtim i quajtur procedura e prerjes lakore elektrokirurgjikale (LEEP) mund të përdoret për të hequr lythat. Me këtë metodë të heqjes, një instrument i mprehtë i formuar si një lak është kaluar nën lythë dhe lythi prehet nga lëkura.

Kimikate të veçanta mund të përdoren për të hequr lythat. Këto kimikate tretin lythat në zonën gjenitale. Ju mund të keni nevojë t’i aplikoni ato në zonë disa herë gjatë një periudhe prej disa javësh para se trajtimi të përfundojë.

Kimikatet që mund të blini në dyqan për të hequr lythat nga duart tuaja nuk duhet të përdoren për lythat gjenitale. Ata mund ta bëjnë lëkurën tuaj gjenitale shumë të pezmatuar.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.