0

Si mund ta kontrolloj urinën time?

Praktikoni ushtrime për dyshemenë e legenit si ushtrimet e Kegelit gjatë gjithë ditës. Kjo përfshin fokusimin në muskujt që përdorni për të ndaluar rrjedhjen e urinës dhe t’i kontraktoni ato për 5 deri në 10 sekonda. Kryeni pesë përsëritje. Kegeli mund të forcojë dyshemenë tuaj të legenit për t’ju ndihmuar të mbani urinën më gjatë.

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment