Si mund ta kuptoj nëse kam infeksion urinar?

0

Nëse keni simptomat e infeksionit urinar rekomandohet që të drejoheni për konsultë te mjeku specialist nefrolog, i/e cili/a pasi të jetë njohur me ankesat tuaja dhe ju ka kryer ekzaminimet e nevojshme ju jep diagnozën e saktë nëse keni apo jo urinar.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.