Si mund të jetë fjalia ?

50 viewsGjuha dhe Letërsia
0
loading...

Si mund të jetë fjalia ?

Një fjali mund të jetë e thjeshtë ose e përbërë.

Fjalia është e thjeshtë kur ka vetëm një folje.

Fjalia është e përbërë kur ka më shumë se një folje.

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.