0

Ajo çfarë mund të bëjmë për të ulur risku për kancer të stomakut është të ndryshojmë faktorët që janë të lidhur me stilin tonë të jetësës, si psh. të hamë një dietë të shëndetshme, pa ushqime të përpunuara, të tymosura e të kripura, duke rritur sasinë e frutave dhe perimeve në dietë.

Te mjekojmë infeksionin nga H. pylori, duke eradikuar faktorin më të rëndësishëm në zhvillimin e kancerit të stomakut.

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment