Si ndahen autotrofët dhe përmend ndonjë organizëm për secilën?

217 viewsAlgat Autotrofët Hekuri Organi
0

Autotrofët ndahen në: Fototrofe (algat) dhe Kemotrofe (bakteret e hekurit).

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.