0

Inflamacioni i membranave synoviale të artikulacioneve mund të shkatërrojë kërcin dhe kockat, duke i deformuar artikulacionet e ndikuara nga sëmundja. Me progresin e sëmundjes, artikulacionet janë të dhimbshme dhe nuk funksionojnë shumë mirë.

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment