0

Substanca kimike psikoaktive në kanabisin që bën të ndjeheni mirë (‘high”), quhet THC (delta-9 tetrahydrocannabinol). Nëse kanabisi pihet, THC-ja shkon në mushkëri, e pastaj përmes gjakut në tru. Nëse pranohet përmes stomakut THC-ja kalon nëpër stomak në mëlçi e pastaj në gjak dhe tru.

loading...
loading...
Asked question