Si parandalohet inflamacioni vaginal ?

0
loading...

Si parandalohet inflamacioni vaginal ?

Disa nga praktikat e mira që duhet të përfillen për ta parandaluar inflamacionin vaginal janë:

🔶️Mbajtja e higjienës së përgjithshme

🔶️ MOSPËRDORIMI i sapunëve të fortë dhe mjeteve irituese higjienike (që gjenden në spreje dhe produkte feminine)

🔶️Të brendshmet duhet të jenë të pambukta dhe jo të ngushta

🔶️Në tualet pastrohuni nga përpara prapa (që të mos përhapen bakteret nga anusi kah vagina).

🔶️Praktikoni marrëdhënie seksuale të sigurta

🔶️Mos merrni antibiotikë me vetiniciativë.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.