Si parandalohet menopauza?

206 viewsGjinekologjiaMenopauza
0
loading...

Menopauza është një proces natyral dhe nuk mund të parandalohet. Çdo femër do ta përjetojë dhe nuk mund ta shmangë menopauzën dhe shenjat që lidhen me të. Megjithatë, ka mënyra që mund të minimizojnë ose edhe të parandalojnë efektet e pakëndshme anësore gjatë viteve të menopauzës si ndryshimet në stilin e jetesës apo trajtime medikamentoze.

No tags for this post.

Related posts

Asked question
Add a Comment
Write your answer.