0

Ja katër masa të kujdesit për ju dhe për familjen tuaj, me të cilat do të mund t’i shmangeni infeksionit:

Lani shpesh duart me sapun dhe ujë, ose me tretje mi bazë të alkoolitMbulojeni gojën dhe hundën me bërryl ose me shami të letrës gjatë kollitjes ose teshtitjes.

Hidheni menjëherë shaminë e përdorë

Shmangni kontaktin e afërt me secilin, që ka ftohje ose simptoma të ngjashme me gripin

Menjëherë kërkoni ndihmë mjekësore nëse ju ose fëmija juaj keni rritje të temperaturës, kollitjes ose frymëmarrje të vështirësuar.

Asked question
Add a Comment