Si t’a ruani Tobramicinën ?

0
loading...

Si t’a ruani Tobramicinën ?

Ruajeni larg fëmijëve.
Mos e vendosni në tualet.
Mos e përdorni pas datës së skadencës të shënuar në paketim.
Ruajeni pomadën Tobramicin në temperaturën e dhomës, nën 25 ˚C.
Ruajeni larg nxehtësisë, lagështisë dhe dritës.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.