0

Hapi 1: Lagni duart me ujin e çezmësHapi 2: Bëni shkumë të mjaftueshme, që t’i mbuloni duart e laguraHapi 3: Pastrojeni mirë lëkurën e duarve, shputat, hapësirën ndërmjet gishtave dhe nën thonjtë – lani së kapu 20 sekonda.Hapi 4: Shpërlani duart mirë me ujë të çezmësHapi 5: Thani duart me shami të pastër ose me letër për përdorim të njëhershëmLani duart shpesh, në veçanti para ushqimit, pas fryrjes së hundës, kollitjes ose teshtitjes; edhe pas shkuarjes në tualet.Nëse nuk keni sapun dhe ujë në dispozicion, shfrytëzoni mjete për dezinfektim mbi bazë të alkoolit me së paku 60% alkool. Gjithnjë lani duart me sapun dhe ujë, nëse duket se duart janë të palara.

Asked question
Add a Comment