0

Duhet të jesh i përgatitur që më përpara si do të reagosh. Shumë njerëz të rinj ndjehen në një farë mënyre të detyruar nga shokët të përdorin kanabis. Mund të thuash thjesht “jo falemnderit, nuk pi” ose “jo, nuk hyj në atë shok” dhe hiqu anësh. Mundesh paraprakisht në shtëpi në zë të ushtrosh si do të refuzosh, që të të duket më reale. Duhet të jeshë i fortë, e jo agresiv dhe pasiv. Mirë është të largohen situatat sociale ku përdoret kanabisi, si edhe njerëzit që mund të bëjnë shtypje.

loading...
loading...
Asked question