0

Ky lloj i trajtimit të anemisë zakonisht përbëhet nga marrja e shtesave të hekurit dhe ndryshimet në dietën tuaj. Nëse shkaku themelor i mungesës së hekurit është humbja e gjakut (përveç menstruacioneve), burimi i gjakderdhjes duhet të përcaktohet dhe të ndalet.

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment