Si trajtohet menopauza e parakohshme?

194 viewsMenopauza Menopauza e parakohshme
0
loading...

Simptomet dhe rreziqet shëndetsore të menopauzës së parakohshme, si dhe çështjet emocionale që mund të rezultojnë nga kjo, mund të menaxhohen me metoda të ngjashme me ato të përdorura për menopauzën natyrore. Gratë që përballen me jofertilitetin që shkakton menopauza e parakohshme, do të duhen të diskutojnë me mjekun e tyre apo specialistin riprodhues rreth opsioneve.

No tags for this post.

Related posts

Asked question
Add a Comment
Write your answer.