Sukcinat dehidrogjenaza katalizon krijimin e fumaratit nga sukcinati duke i marrë Hidrogjenet nga sukcinati

56 viewsBiokimia Mjekësore
0
loading...

Sukcinat dehidrogjenaza  katalizon   krijimin e  fumaratit nga sukcinati  duke  i marrë  Hidrogjenet  nga  sukcinati . Cili substrat e konkuron  duke u lidhur me këtë  dehidrogjenazë  dhe  krijon   kompleksin En-I. 

  1. malonati
  2. pirivati
  3. oksalacetati
  4. glutamati
No tags for this post.

Postime të ngjashme

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.