0

Nëse keni dëmtim të madh të artikulacioneve dhe dhimbje të padurueshme, mjeku mund të rekomandojë operacionin. Operacioni më i zakonshëm që kryhet tek njerëzit e prekur nga sëmundja është zëvëndësimi i gjunjëve ose këllkut. Ndërhyrje të tjera përfshijnë artroskopinë (futet një instrument në formë tubi në artikulacion për të parë dhe riparuar dëmtimin) dhe rikonstruksion i tendinave.

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment