0

Te infarkti akut i miokardit aktiviteti i izoenzimit CK-MB dhe koncentrimi i troponinës T fillojnë të rriten në kohë të njejtë, mirëpo:

a. troponina T arrin vlera maximale më heret se CK-MB-ja
b. troponina T arrin vlera maximale më vonë se CK-MB-ja
c. të dy parametrat arrijnë vlera maximale në kohë të njejë, por troponina T kthehet në vlera referente më heret

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment