Sun. Nov 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Qe

Çka është Qe ?

 

QE pj. bised.

  1. Ja. Qe ky djali. Qe ku e keni! Qe, erdha! Qe, tashti. Qe ç’më tha. Qe ku na doli! Qe ku po ta them.

QE sh.

  1. i KA,~U.

You cannot copy content of this page