Thu. Jul 7th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kimia, Pyetje nga Kimia, Teste nga Kimia, Pyetje dhe përgjigje nga Kimia

Qeliza e nje gjetheje ka rreth:

a) 30-40 kloroplaste
b) 40-50 kloroplaste
c) 50-60 kloroplaste
d) 60-70 kloroplaste

You cannot copy content of this page