Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Qeliza e sistemit nervor quhet:

a)nefron

b)neuron

c)leukocit

d)eritrocit

e)nervon

Shih edhe: Pyetje nga Biologjia

 

Leave a Reply