QKMF-ja në Kaçanik pranon vetëm 70 vaksina për Covid-19, s’ mbulojnë të gjithë stafin


Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në ka pranuar 70 doza të vaksinave për dhe thotë se ky numër s’ është i mjaftueshëm, madje se s’ i plotëson as numrin për personelin shëndetësorë.

Për këtë arsye, -ja ka njoftuar se fillimisht do të vaksinojë punëtorët shëndetësorë të kësaj qendre dhe me ardhjen e dozave të tjera, do të vaksinohen të tjerët.

-ja sot është furnizuar me vaksina anti-covid nga . Numri i vaksinave të pranuara është 70 dhe ky numër s’ i plotëson as nevojat e punëtorëve shëndetësorë. andaj në këtë periudhë do të vaksinohen vetëm punëtorët shëndetësor të QKMF-së, ndërsa me ardhjen e kontingjentit tjetër të vaksinave do të procedohet me kategoritë tjera sipas programit kombëtar të miratuar nga dhe . për punëtorët shëndetësor do të realizohet nesër me datën 07.04.2021 në QKMF duke filluar nga ora 09.00”, thuhet në njoftimin e plotë të QKMF-së “Dëshmorët e Lirisë” në .

Postime të ngjashme