Rama revolton edhe aktorin që e imiton: Më heq lirinë time në emër të surealizmit tënd, s’ jemi dele, unë s’ të bindem më


a311a9a35663b8e6eb44ee36a9b16992 L

[ad_1]

Florian Binaj ka dalë kundër idesë së kryeminstrit Edi  Rama i cili deklaroi se po studiohet mundësia që nga muaji tetor të zbatohet tradita e së dielës pa makina për të ndihmuar mjedisin.

“Nga tetori deri në marsin e ardhshëm, si nje moment i përjavshëm kushtuar ajrit, familjeve, të moshuarve, fëmijëve, mjedisit”, tha kryeministri.

Aktori shprehet se s’ do t’i bindet këtij urdhëri Po qe se do merret si vendim, pasi sipas tij i shkel të drejtat.

“Unë s’ pranoj t’i bindem urdhrave të një njeriu që më shkel të drejtat e mia. Duke më mohuar lirinë time në emër të surrealizmit të tij. Ti mund të jesh çfarë të duash por unë dhe qytetarët e këtij vendi, s’ jemi dele”, shkruan aktori i njohur për imitimin e figurës së kryeministrit.

l.h/ dita

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!