Raporton në Polici vdekjen e babait në QKUK, policia e cilëson rastin trajtim i pandërgjegjshëm mjekësor


person ka raportuar të premten në Polici se të atin e kishte dërguar në rreth orës shtatë të mëngjesit ndërsa në orën 11:30 ishte njoftuar nga mjeku se i kishte vdekur prindi.

e Kosovës në raportin e saj këtë rast e ka quajtur “ i pandërgjegjshëm mjekësor”.

“Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se të atin e kishte dërguar në spital rreth orës shtatë dhe rreth orës 11:30 ishte njoftuar nga mjeku se prindi i kishte ndërruar jetë. Me vendim të prokurorit, trupi i pa jetë i viktimës është dërguar në IML për obduksion”, thuhet në raportin e Policisë së Kosovës.

Postime të ngjashme