Rastet e reja me COVID-19 sipas komunave


e Prishtinës sërish ka shënuar numra më të lartë të infektimeve me koronavirus sesa komunat tjera.

Në kryeqytet gjatë 24 orëve janë shënuar 175 raste, ku pas saj vijnë komunat tjera si: 55 raste, Fushë- 30 raste, 27 raste, Ferizaj 22 raste, Lipjan 21 raste, 16, 14 raste, raste, 11 raste, 11 raste, Drenas 9 raste, 9 raste, 9 raste, 8 raste, 8 raste, Gjakovë 6 raste, 6 raste, 5 raste, 4 raste, 3 raste, 2 raste, 2 raste, 2 raste, 2 raste, Shtime 2 raste dhe me nga 1 rast komunat Dragash, Hani i Elezit dhe Kllokot.

Postime të ngjashme