Reagon Mjekja rreth vendimit të Qeverisë për Postën dhe Telekomin e Kosovës

Qeveria, përkatësisht Ministria e Zhvillimit Ekonomik  ka vendosur që t’i japë 25 milionë euro kredi, para të popullit, PTK-së për ta nxjerrë nga kriza dhe më pas për ta privatizuar.
Rreth këtij vendimi ka reaguar përmes profilit të saj në Facebook Mjekja Albina Likaj Imeri duke thënë se Qeveria paska pare për PTK-në ndërsa për Mjekë vetëm gënjeshtra se buxhet nuk kanë. TURP TURP përfundon reagimin e saj Dr.Albina Likaj Imeri.

loading...
Kujtojmë se kujdestaritë e Mjekëve janë ulur për 35% dhe kjo me arsyetimin se nuk ka buxhet.
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *