Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është Reciprociteti ?


reciprocitét,-i emër i gjinisë mashkullore; i ligjërimit libror; ndërsjellësi; dyanshmëri.

dyanshmërí,-a emër i gjinisë femërore; numri shumës; -(të) i ligjërimit libror; të qenët i dyanshëm.

 

Sinonimet e fjalët apo termit Reciprocitet: 

Ndërsjellësi

Dyanshmëri

Të qenët i dyanshëm