Sun. Jul 3rd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Rekombinimi i gjeneve ndodhë në:

a)Profazën 2 të mejozës
b)Profazën 1 të mejozës
c)Metafazën 2 të mejozës
d)Metafazën 1 të mejozës

Leave a Reply

You cannot copy content of this page