Renovohet QMF në Dardani, kjo është pamja që ka marrë


Ka përfunduar renovimi i hapësirave të brendshme dhe të jashtme si dhe ka përfunduar fasadimi i QMF V në Dardani dhe Ulpianë.

ndërsa në renovim të tërësishëm është QMF IV në udhën “Xhemajl Ibishi”.

Këtë e ka bërë të ditur Drejtori i Shëndetësisë, Bujar Gashi, i cili tutje ka treguar se gjithashtu, në përfundim e sipër është kulmi i AMF në Bardhosh dhe të Hënën fillon renovimi i brendshëm.

Shih edhe:  Reportazh nga qendra e vaksinimit në masë në Baltimore të Merilendit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *