Shëndeti
Tue. Mar 28th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
cropped 5077E98C 61D6 468D BD96 78C839E26A9F 1

Rrezikimi i komunikacionit publik– Kjo veper i referohet komunikacionit ne rruge, hekurudhe, uje, me tramvaj, trolebus ose komunikacion me leteferik. Rrezikimi i komunikacionit rrugor konsiderohet se kryhet kur pjesemarresi ne rruge nuk i permbahet dispozitave te transportit publik dhe me kete e rrezikon komunikacionin publik duke e sjell ne rrezik jeten e njerezve apo pasurine me permasa me te medha. Nuk konsiderohet se ekzisotn kjo veper nese eshte shkaktuar me traktor, apo ndonje makine tjeter bujqesore ne livadh apo are. Lidhur me fajesine, kjo veper mund te kryhet nga dashja dhe pakujdesia.

You cannot copy content of this page