Mon. May 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Rreziku nga malignitetet sekondare siç janë Leukemitë është i rritur pas përdorimit si antineoplastik të :

a) antagonistëve të Pirimidinës

b) antagonistëve të Purinës

c) agjentëve alkilues

d) inhibitorëve të mikrotubuleve

e) antibiotikët neoplastik