Rritet numri i rasteve aktive me koronavirus në Kosovë

loading...


Është rritur numri i rasteve aktive me koronavirus në Kosovë. deri më tani janë të raportuar 11 mijë e 431 persona që e kanë akoma koronavirusin.

Numri i tanishëm i rasteve aktive është më i larti i shënuar në Kosovë që prej fillimit të pandemisë.

Shtimi i infektimeve javëve të fundit ka bërë që të ketë shumë më shumë persona të jenë bartës potencialë të COVID-19.

Vetëm dje u shënuan 688 raste të infektimeve dhe 11 të vdekur nga kjo sëmundje. /familjajone

Related posts