s’ votohen rezolutat për pandeminë në mungesë të kuorumit në Kuvend

loading...

Rezolutat e propozuara nga PDK dhe Vetëvendosje s’ u miratuan në Kuvend në mungesë të kuorumit.

Projekt-rezoluta e propozuar nga  VV-së u shty për një senacë tjetër pasi në votim kanë marrë pjesë vetëm 25 deputetë. kurse, projekt-rezoluta  e PDK-së u votua vetëm nga 20 deputetë dhe s’ arriti të kalojë.

s’ ka kaluar as projekt-rezoluta për gjendjen financiare në Telekom me vetëm 27 deputetë që votuan.

kurse, me 53 vota për dhe asnjë kundër ka kaluar Rezoluta për të Drejtat e Pensionistëve Kontributdhënës.loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *