© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Sa acid folik ju nevojitet?

Nëse nuk planifikoni të ngelni shtatzënë, ju duhet të mbani sasi të mjaftueshme folatesh në dietën tuaj duket u ushqyer shëndetshëm dhe me një varietet të gjërë ushqimesh.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.